SPF

Veelgestelde vragen

CeraVe productlijn

 • Ja. Zonnebrandproducten met titaniumdioxide kunnen op het gezicht en lichaam worden gebruikt om de huid te beschermen tegen UV-schade. Gebruik zoals voorgeschreven in combinatie met andere zonbescherming.

 • CeraVe, ontwikkeld met dermatologen, heeft een sterke missie: dermatologische efficiëntie aanbieden die meer doet dan de huid hydrateren aan de oppervlakte. CeraVe is het eerste en enige merk dat een volledig assortiment aanbiedt met een exclusieve combinatie van 3 wetenschappelijk bewezen essentiële ceramiden. CeraVe-producten dringen door in de huid, hydrateren en houden deze hydratatie gedurende de hele dag vast, voor een mooie, gezonde huid. Lees het volledige CeraVe-verhaal hier

 • De InVisibleZincTM technologie maakt gebruik van een revolutionair, natuurlijk gewonnen, microfijn zinkoxide om een unieke droge, heldere finish op de huid te geven. Dit in tegenstelling tot regulier zink wat kan resulteren in een zeer dik product dat niet goed absorbeert. De elegante, lichtgewicht en olievrije CeraVe-zonnebrandlotions smeren makkelijk uit en bieden een breedspectrum bescherming tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon.

 • De gepatenteerde MVE-Technologie (Multi-Vesiculaire Emulsie) die in CeraVe-producten wordt gebruikt zorgt voor een geleidelijke afgifte van de actieve stoffen. Zo kunnen ze in de huid worden opgenomen om deze te hydrateren en te voeden, en helpen om de natuurlijke huidbarrière te herstellen en behouden. Hierdoor hebben CeraVe-producten een langdurige werking, tot 24 uur na het aanbrengen.

 • De meeste CeraVe-producten zijn niet-comedogeen. Dit betekent dat ze de poriën niet verstoppen en geen acne veroorzaken. Raadpleeg het etiket of de productpagina voor meer informatie. Alle CeraVe-producten zijn parfumvrij en niet-irriterend.

 • CeraVe-producten zijn niet-irriterend en bevatten geen parfum. De meeste zijn ook niet-comedogeen. Indien je overgevoelig bent voor een ingrediënt, of bij twijfel, raden we je aan om contact op te nemen met je arts.

 • CeraVe biedt een brede keuze aan therapeutische huidverzorgingsproducten voor iedereen, ontwikkeld met de expertise van dermatologen. In Amerika is CeraVe het meest aangeraden, meer dan enig ander merk, door de National Eczema Association. Praat met je arts of apotheker om te ontdekken welk CeraVe-product het best past bij jouw huid. Bezoek onze pagina's huidverzorging en zonnebrandcrème om het volledige productassortiment van CeraVe te bekijken.

   

 • Nee, CeraVe-producten zijn niet op dieren getest.

Skincare Science

 • Een tekort aan ceramiden kan aan de basis liggen van een constant droge huid, en in ergere gevallen kan dit zelfs leiden tot huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem.

 • "Zonder parfum" betekent dat er geen parfum verwerkt of toegevoegd is in de formule. Veel dermatologen raden producten zonder parfum aan aangezien parfum irritatie kan veroorzaken bij een gevoelige huid. Een product waar de parfum benoemd wordt als 'neutraal' kan toch een lichte parfum bevatten die de geur van bepaalde substanties in de formule moet maskeren.

 • De huidbarrière is de buitenste laag van de huid. Deze laag bevat 50% ceramiden, 25% cholesterol en 10-25% vrije vetzuren. Door een tekort aan ceramiden kan er op termijn een gedehydrateerde, droge, ruwe huid ontstaan of zelfs irritaties en ontstekingen door het binnendringen van allergenen en toxinen in de huid.

 • In tegenstelling tot chemische zonnebrandmiddelen, die de zonnestralen absorberen, werken volledig minerale zonnebrandmiddelen op het huidoppervlak om UV-stralen af te weren. Bovendien zijn minerale zonnebrandmiddelen een goede optie voor mensen met een gevoelige huid, omdat ze minder irritatie veroorzaken dan chemische zonnebrandmiddelen. De meeste minerale zonnebrandmiddelen worden echter niet makkelijk opgenomen. De volledig minerale zonnebrandlotions van CeraVe bevatten de InVisibleZincTM-technologie die zorgt voor een elegante, lichtgewicht, droge, heldere finish op de huid. Bekijk hier onze volledige lijn zonnebrandcrèmes.

 • De huid bevat van nature ceramiden, een van de belangrijkste bouwstenen van de huidbarrière. Ceramiden helpen om de huid gehydrateerd te houden, irriterende stoffen buiten te houden en de huidbarrière te beschermen. Na verloop van tijd ontstaat er een tekort aan ceramiden, met als gevolg een droge, doffe of geïrriteerde huid. Het juiste evenwicht van ceramiden is essentieel voor een optimale huidbarrière en een mooie, gezonde huid. Kom meer te weten over ceramiden.

Waar vind je CeraVe producten en acties

 • Ja. "LIKE" ons op Facebook (www.facebook.com/cerave.be) om op de hoogte te blijven van de laatste CeraVe-producten en acties.

 • Ureum kan worden gebruikt op het lichaam en is met name geschikt om dikke, ruwe huid of eeltplekken te verzachten, zoals op de voeten, knieën en ellebogen.

 • CeraVe-producten zijn te verkrijgen bij diverse apotheken en online.
 • Jullie vroegen erom en wij hebben geluisterd! We zijn blij te kunnen melden dat CeraVe-crème nu met pompje verkrijgbaar is. Bovendien hebben verschillende lotionproducten van CeraVe al pompjes.
 • Ja. CeraVe-producten zijn beschikbaar in verschillende formaten, onder andere een klein formaat geschikt om te reizen (88 ml of minder). CeraVe Hydraterende Reinigingscrème, CeraVe Schuimende reinigingsgel en CeraVe Hydraterende Melk zijn te verkrijgen in een flacon van 88 ml (ook beschikbaar in grotere formaten). CeraVe Hydraterende Crème is beschikbaar in een 50 ml tube (ook beschikbaar in grotere formaten).

Message
Download Chrome