SPF
Ontwikkeld met dermatologen
FEITEN OVER CERAVE

FEITEN OVER CERAVE

  • Onze producten zijn geformuleerd met een mix van drie essentiële ceramiden (ceramiden 1, 3 en 6-II), vetzuren en andere lipiden die voorkomen in de natuurlijke huidbarrière.
  • Dankzij de MultiVesicular Emulsion Delivery Technology (MVE) geven veel van onze producten 24 uur lang vochtinbrengende ingrediënten af.
  • De door dermatologen goedgekeurde huidverzorgingsproducten van CeraVe zijn verkrijgbaar bij de meeste grote verkooppunten en zijn een toegankelijke optie voor mensen die producten van hoge kwaliteit willen zonder recept.

Ontwikkeld met dermatologen sinds het begin

Vanaf het begin zijn dermatologen een integraal onderdeel geweest van het verhaal van CeraVe. Onze reis begon met de visie om een nieuwe standaard in huidverzorging te creëren, geleid door de expertise van toonaangevende huidexperts. De inzichten van dermatologen in huidgezondheid en hun begrip van huidaandoeningen zoals eczeem, acne en droge huid zijn van vitaal belang geweest bij het vormgeven van ons assortiment. Deze samenwerking gaat verder dan een gewone consultatie; het is een diepgaande, voortdurende samenwerking die ervoor zorgt dat elk CeraVe product is gemaakt met professionele kennis en een niet aflatende toewijding aan de gezondheid van de huid. Onze belofte om samen te werken met dermatologen is niet alleen een deel van onze geschiedenis; het is een belofte die we vernieuwen met elk product dat we creëren.

developpe-avec-les-dermatologues

Sinds het begin ontwikkeld met 3 essentiële ceramiden

Ceramiden zijn de hoeksteen van CeraVe's huidverzorgingsaanpak. We erkennen hun cruciale rol in het behoud van de natuurlijke barrière van de huid en daarom hebben we sinds het begin van het merk onze producten verrijkt met drie essentiële ceramiden. Dit trio van ceramiden - 1, 3 en 6-II - werkt​ synergetisch om de huid te hydrateren en het essentiële vocht vast te houden. Onze unieke formules zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en helpen de natuurlijke beschermende barrière van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf te versterken en vochtverlies te voorkomen.

developpe-avec-les-dermatologues

Sinds het begin ontwikkeld met MVE Time-Released Technologie

De kern van CeraVe's innovatie is onze MultiVesicular Emulsion (MVE) Delivery Technology, een revolutionair afgiftesysteem dat we al gebruiken sinds onze begindagen. De MVE Delivery Technology is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en is bedoeld om onze met ceramiden​ verrijkte formule gedurende een langere periode af te geven, waardoor een langdurige hydratatie en ondersteuning van de barrière wordt gegarandeerd. Dit time-release mechanisme, dat in veel producten in ons assortiment is verwerkt, zorgt voor een gestage, gecontroleerde opname van ingrediënten, waardoor de huid de hele dag door continu wordt gehydrateerd en beschermd. Onze inzet voor deze geavanceerde technologie onderstreept onze toewijding aan het ontwikkelen van huidverzorgingsoplossingen die meer bieden dan kortstondige verlichting - ze bieden blijvende, wetenschappelijk onderbouwde huidverzorgingsvoordelen.

developpe-avec-les-dermatologues
Message
Download Chrome